Zavřít
Cooky

Cooky

Nejnovější články na Seznamu ze zdroje Cooky
  • Cooky

    Rychlé a křupavé bramborové obdélníčky v obalu: Příprava je tak snadná, že na nich není co zkazit

    Před 9 hodinami
    Vyzkoušejte náš dnešní recept na křupavé bramborové obdélníčky - připravíme si bramborové těsto, které pak naporcujeme na obdélníky, ty obalíme a osmahneme.
     Komentáře
  • Cooky

    Větrník na plech: Oblíbený zákusek s tradicí ovšem v jednoduché úpravě

    Před 10 hodinami
    Znáte větrník z plechu? Větrník je král českých cukráren. Podle tohoto receptu si ho krok po kroku upečete i doma v jednodušší formě a o moučník pro slavnostní příležitost máte postaráno.
     Komentáře
  • Cooky

    Řezy Himaláje: Dokonalá souhra kakaa a tvarohu

    Před 12 hodinami
    Jednoduchý hrníčkový recept krok za krokem na luxusní řezy, které kombinují lehká tvaroh a výborné kakaové těsto.
     Komentáře
  • Cooky

    Zapečené papriky plněné Olomouckými tvarůžky: Jednoduchá lahůdka pro labužníky

    Před 13 hodinami
    Toto je chuťová lahůdka - Prohlédněte si recept s postupem na nádherně aromatické zapečené palačinky s Olomouckými tvarůžky! Bude se vám ještě o nich zdát.
     Komentáře
  • Cooky

    Broskvové řezy se smetanovo-krémovou jemností: Dezert, který si zaslouží pochvalu

    Před 14 hodinami
    Lehký letní dezert v podobě broskvových smetanovo-krémových řezů. Připravte tyto lehké a luxusní řezy třeba na narozeninovou párty či dětskou oslavu. Nebo jen tak jako letní sladkou chuťovku.
     Komentáře
  • Cooky

    Nezaměnitelně lahodný bramborový salát na vídeňský způsob: Zabere minimum času a námahy

    Před 1 dnem
    Jak již název napovídá, jídlo, které jsme pro vás uvařili dnes, pochází z rakouské kuchyně. Oproti české majonézové verzi je tento vídeňský salát lehčí a lehce navinulý. Základ tvoří kromě brambor také cibule, vývar, kvalitní ocet, hořčice a kapka oleje.
     Komentáře
  • Cooky

    Řezy Florida: Exotická pochoutka s téměř tropickou chutí

    Před 1 dnem
    Upečte si výborné řezy Florida, které mají punc exotiky. Jemný piškotový korpus a citrusová poleva se šlehačkou vás dostanou.
     Komentáře
  • Cooky

    Hruškový koláč z kynutého těsta: Nadýchané těsto a křupavá žmolenka v dokonalém spojení

    Před 1 dnem
    Co se tak vrátit k tradičnímu pečení? Prohlédněte si recept s postupem na tento kynutý hruškový koláč, který chutná jako za starých časů!
     Komentáře
  • Cooky

    Kovbojský oběd na český způsob: Hovězí plátek, rozmarýnové brambory a volské oko

    Před 1 dnem
    Hovězí plátek se silnou tmavou omáčkou, pečené rozmarýnové brambory a volské oko - uvařte si tento poctivý kovbojský oběd na český způsob.
     Komentáře
  • Cooky

    Buchta kokosový sen: Rychlý zákusek ke kávě a tak trochu sladká cesta do tropů

    Před 1 dnem
    Prohlédněte si recept s postupem krok zákrokem na kokosovou buchtu, kterou znám pod názvem kokosový sen. A vydejte se na sladkou cestu do tropů s hrnkem dobré kávy.
     Komentáře
  • Cooky

    Piškotová roláda s čoko-tvarohovým krémem: Sladké potěšení

    Před 2 dny
    Prohlédněte si recept s postupem na jednoduchou piškotovou roládu s čokoládovo-tvarohovým krémem! Budete vypadat jako cukrářský mistr.
     Komentáře
  • Cooky

    Brambopizza na plech: Bramborový koláč ala pizza

    Před 2 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok zákrokem na slaný bramborový koláč ala pizza a udělejte skvělou novou večeři pro svoji rodinku. Určitě bude všem chutnat.
     Komentáře
  • Cooky

    Práskanec z pánve: Klasický český řízek obalený v kouscích čerstvého pečiva

    Před 2 dny
    Prohlédněte si recept krok za krokem na práskanec z pánve a zkuste pro jednou udělat změnu a vyzkoušet práskací řízek místo obyčejného a použít přepuštěné máslo místo oleje či sádla. Je to mňamka.
     Komentáře
  • Cooky

    Pečené be-be řezy s krémem a čokoládou: Sladká klasika s dokonalou kombinací chutí. Tentokrát pečená varianta

    Před 2 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pečené Be-Be řezy s vanilkovo-pudinkovým krémem a čokoládovou polevou. A vychutnejte si tento vynikající retro dezert.
     Komentáře
  • Cooky

    Rybí tousty: Chuťovka k večeři, na večírek i k pivu

    Před 3 dny
    Ať už chystáte večírek nebo jen rychlou večeři, rozhodně vyzkoušejte tyto chutné rybí tousty! Skvěle si pochutnají i ti, kteří běžně ryby moc nemusí.
     Komentáře
  • Cooky

    Lahodný a rychlý recept na domácí sýr z kefíru. Stačí smíchat 5 surovin a následnou směs dát do mrazáku

    Před 3 dny
    Fantastická bomba nejen pro chuťové pohárky, ale i pro naše zažívání – to je kefír. Věděli jste, že si z něj můžete jednoduše vyrobit báječný smetanový sýr?
     Komentáře
  • Cooky

    Bez mouky, ale plný chuti: Neodolatelný ořechový dort se strouhanou čokoládou, šlehačkou a mandarinkami

    Před 3 dny
    Vynikající pochoutka na kterou nepotřebujete žádnou mouku. Preferujete zdravější bezlepkovou výživu? Pak si prohlédněte tento recept na skvělý ořechový dort bez mouky!
     Komentáře
  • Cooky

    Kosmatice neboli smažené květy bezu černého: Téměř zapomenutá letní pochoutka

    Před 3 dny
    Kosmatice neboli smažené květy černého bezu - letní pochoutka, která je výborná se skořicí nebo skořicovým cukrem. Jeden ze zapomenutých receptů z mého dětství.
     Komentáře
  • Cooky

    Podmáslový domácí chléb – voňavý návrat ke kořenům

    Před 3 dny
    Prohlédněte si recept s jednoduchým postupem krok za krokem na podmáslový chléb a vraťte se k voňavým kořenům pečení domácího chleba. Určitě vám zachutná.
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavý a šťavnatý pokrm z jednoho pekáče: Stačí pár surovin, jedno kuře a dokonalý pokrm je na světě

    Před 3 dny
    Dnes jsem si pro vás připravila skvělý recept, kdy kuře doplním zeleninou a jen s pomocí jednoho pekáče vykouzlím famózní oběd, který okouzlí i návštěvu.
     Komentáře
  • Cooky

    Křupavé kuřecí špízy se slaninou a sýrem: Dokonale křupavé a sýrové díky županu ze strouhanky

    Před 4 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé kuřecí špízy se slaninou a sýrem a vyzkoušejte tuto dobrůtku postříkat olejem a upéct v horkovzdušné troubě.
     Komentáře
  • Cooky

    Tvarožník: Strouhaný tvarohový koláč z kakaového těsta a jemného krému

    Před 4 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na chutný tvarohový koláč, připravte si úžasný tvarožník ze strouhaného kakaového těsta.
     Komentáře
  • Cooky

    Pikantní hermelínová pomazánka s klobásou: Ideální na topinky i na grilovačku

    Před 4 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výroba této mazlivé pusy s ohnivým jazykem a vyzkoušejte tentokrát pikantní hermelínovou pomazánkou s uzenou klobásou.
     Komentáře
  • Cooky

    Linecký koláč s rybízem a sladkým sněhem: Sladkokyselá vzpomínka na prázdniny u babičky

    Před 4 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sladkokyselou vzpomínku na babiččinu kuchyni a zvolte v sezoně rybízu tento dezert jako tečku za nedělním obědem.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřová krkovice s růžičkovou kapustou: Spojení šťavnatého masa s jemnou chutí kapustiček

    Před 4 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na toto skvělé a chutné jídlo a uvařte si často opomíjenou růžičkovou kapustu s vepřovou krkovicí.
     Komentáře
  • Cooky

    Banánovo-čokoládové krémové řezy: Dezert, na který se nezapomíná

    Před 4 dny
    Slavnostní i rodinný dezert zároveň. Prohlédněte si recept s postupem na tyto banánovo-čokoládové řezy s krémem!
     Komentáře
  • Cooky

    Vůně másla a jemný tvaroh: Tvarohový štrúdl je více než jen obyčejný závin

    Před 5 dny
    Pohoda s rodinou čí přáteli u kávy nebo svatební hostina? Prohlédněte si recept s postupem na tento tvarohový štrúdl a budete mít jasno!
     Komentáře
  • Cooky

    Velmi jemná hermelínová pomazánka: Skvělá na pečivo i topinky, se šunkou i bez

    Před 5 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pomazánku vyrobenou z krále českých sýrů - z Hermelínu. Je skvělá na posezení u piva.
     Komentáře
  • Cooky

    Máslové svatební koláčky bez kynutí: Malé radosti pro velké chvíle, když není čas na kynutí těsta

    Před 5 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křehké a máslové svatební koláčky bez kynutí a připravte tak radost na svatební stůl.
     Komentáře
  • Cooky

    Tvarohové šišky s mákem, ovocem nebo perníkem: Potěšte sebe i své děti

    Před 5 dny
    Tvarohové šišky s mákem nebo perníkem voní nostalgií. Zamilují si je i vaše děti. Připravte jim je podle tohoto receptu krok po kroku.
     Komentáře
  • Cooky

    Zapečené vepřové kotlety se smetanou a bramborami: Slavnostní oběd z jednoho pekáče

    Před 5 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Zapečené kotlety s bramborami, cibulí a smetanou a upečte toto skvělé jídlo v jednom pekáči.
     Komentáře
  • Cooky

    Neodolatelné velké pudinkové taštičky: Když obyčejné buchty nestačí

    Před 5 dny
    Lahodné a nadýchané kynuté bágly naplněné vanilkový pudinkem si zamilujete. Zkuste je připravit podle tohoto postupu a nebudete litovat.
     Komentáře
  • Cooky

    Hovězí líčka na víně: Pomalu dušené maso jako z francouzské restaurace

    Před 6 dny
    Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
     Komentáře
  • Cooky

    Hrnkový švédský koláč: Sypaný tvarohový koláč, který neobyčejně voní

    Před 6 dny
    Oblíbený sypaný tvarohový koláč připravíte snadno s hrnkem místo váhy. Koláč se hodí pro slavnostnější pečení i pro rodinu na víkend
     Komentáře
  • Cooky

    Podplameník: Slaný koláč z horských oblastí s brynzou, slaninou a bylinkami, který spolehlivě zasytí

    Před 6 dny
    Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.
     Komentáře
  • Cooky

    Tvarohovo-makové koláče: Voňavé a nadýchané koláče jako od babičky

    Před 6 dny
    Výborné kynuté koláče s drobenkou navrchu ozdobí váš nedělní stůl. Chutnají malým i velkým. Upečte je podle tohoto receptu krok po kroku.
     Komentáře
  • Cooky

    Šťavnatá pečená krkovice s hořčicí a paprikou: Voňavá a křehká

    Před 6 dny
    Máte rádi šťavnaté maso pečené se zeleninou v bohaté šťávě? Připravte si tuto výtečnou krkovici podle postupu krok po kroku.
     Komentáře
  • Cooky

    Výtečný perníkový závin: Voňavý perník, jak ho (možná) neznáte

    Před 6 dny
    Až vyzkoušíte sváteční perníkový závin provoněný rumem a sušeným ovocem, budete ho chtít péct po celý rok, nejen na Vánoce - recept s postupem krok za krokem.
     Komentáře
  • Cooky

    Pečený květák podle neuvěřitelně snadného receptu: Společně s jáhly a parmezánem chutná skvostně

    Před 7 dny
    Informace, že je květák nízkokalorickou a zároveň nutričně bohatou zeleninou, asi nikoho nepřekvapí. Tato zelenina tvoří skvělý základ pro vaření i pečení, ať už jej využíváme jako přílohu, hlavní chod nebo součást bezmasých receptů.
     Komentáře
  • Cooky

    Krkovička ve šlehačce s bramborami: Vše z jednoho hrnce. Jemnost a síla v jednom pekáči

    Před 7 dny
    Také vás nebaví hromady špinavého nádobí v kuchyni. Já mám v oblibě tyto rychlé recepty z jednoho hrnce nebo jednoho pekáče. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jemnost a sílu spojenou v jednom pekáči a připravte krkovičku s bramborem na plátky ve šlehačce.
     Komentáře
  • Cooky

    Šťavnatá kuřecí prsa na restované zelenině: Lehké jídlo, která nezatíží váš žaludek a skvěle si pochutnáte

    Před 7 dny
    Snadné jídlo, které pohladí naše žaludky a uspoří náš čas. Pokrm máme hotový do 30 minut vč. přípravy. Milovat ho budou všichni. A hodí se do letních teplých dnů.
     Komentáře
  • Cooky

    Čína po česku aneb pánev plná chutí a domácí fantazie

    Před 7 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na naložené zprudka smažené maso nazvané čína po česku a když ho vyzkoušíte, ochutnáte křehké a voňavé masíčko třeba k večeři
     Komentáře
  • Cooky

    Roštáci z kuřecího masa – s chutí, šmrncem a úsměvem

    Před 7 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plátky masa s chutí, šmrncem a úsměvem a připravte si v Česku oblíbené rošťáky z kuřecího či jiného masa.
     Komentáře
  • Cooky

    Punčové minidortíky a kokosové kuličky ze zbylých ingrediencí. Sladká dvojhra z jednoho těsta

    Před 7 dny
    Prohlédněte si dvoj recept s postupem krok za krokem na punčové minidortíky a kokosové kuličky ze zbytků a připravte tuto sladkou dvojhru dezertů na slavnostní stůl dětské oslavy.
     Komentáře
  • Cooky

    Zelňačka s uzeným masem a klobásou, která zasytí i zahřeje

    Před 7 dny
    Zelňačka je polévka, která zahřeje, zasytí a doplní velké množství energie. Prohlédněte si recept s postupem na tuto poctivou polévku!
     Komentáře
  • Cooky

    Žravé řezy: Osvěžující dezert do teplých dní, který mizí rychleji, než stihneme říct “poslední kousek”

    Před 8 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dezert žravé řezy. Zmizí ze stolu, či rovnou z plechu rychleji, než stihneme říct \"poslední kousek\".
     Komentáře
  • Cooky

    Špaldový celozrnný chleba se slunečnicovými semínky

    Před 8 dny
    Prohlédněte si recept s postupem na domácí bochník chleba ze špaldové celozrnné mouky, přesně takový, jaký pekli naši předci!
     Komentáře
  • Cooky

    Marinovaná krkovice, to je královna grilování

    Před 8 dny
    Dokonalé a šťavnaté masíčko, které se rozplývá na jazyku. Díky zajímavé marinádě je maso krásně dochucené a křehké.
     Komentáře
  • Cooky

    Nejjemnější smažená játra s opečenými bramborami: Díky vhodnému koření hrají všemi chutěmi

    Před 8 dny
    Věděli jste, že játra patří mezi nejvýživnější potraviny? Ať už nejraději připravujete kuřecí, krůtí, prohlédněte si recept s postupem na nejjemnější smažená játra s opečenými bramborami a zajímavým kořením.
     Komentáře
  • Cooky

    Macecha řezy: Tentokrát ale s pudinkem, šlehačkou a jahodami

    Před 8 dny
    Prohlédněte si recept s postupem na lahodné macecha řezy s jahodami na povrchu! Fantastický retro dezert, který neomrzí.
     Komentáře
  • Cooky

    Máslový strouhaný koláč s višňovou marmeládou

    Před 8 dny
    Dostali jste chuť na něco sladkého? Prohlédněte si tento recept s postupem na strouhaný máslový koláč s višňovou marmeládou!
     Komentáře
  • Cooky

    Stará známá pohoda na talíři: Fazolky na smetaně, máslové brambory a vajíčko

    Před 9 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na toto pradávné málem zapomenuté jídlo, ke kterému stojí za to se vrátit a uvařit si ho v domácí pohodě.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí rohlíky z majonézového těsta plněné sýrem – zlaté měšce se sýrovým pokladem

    Před 9 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající domácí rohlíky z majonézového těsta plněné sýrem. Upečte je, když máte trochu času a chuť na vlastní domácí pečivo. Nebudete litovat.
     Komentáře
  • Cooky

    Královský jablečný koláč: Dezert hodný královského stolu – jednoduchý na přípravu, božský na chuť

    Před 9 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento Královský jablečný koláč a upečte pro svoji rodinu a přátele dezert hodný královského stolu. Dobrou chuť!
     Komentáře
  • Cooky

    Cibulová pomazánka s lučinou: Svěží energie k čerstvému pečivu

    Před 9 dny
    Máte v plánu večírek, rodinnou oslavu či si chcete jen dopřát dobrou snídani? Prohlédněte si recept s postupem na tuto skvělou cibulovou pomazánku s lučinou!
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí prsa na způsob bažanta: Zapomenutá česká klasika, která stojí za oprášení

    Před 9 dny
    Pochutnejte si na historicky přesně zpracovaném kuřeti připraveném na způsob bažanta a prohlédněte si tento šlechtický recept i s postupem!
     Komentáře
  • Cooky

    Čevabčiči po česku: S balkánským kouzlem v každém soustu

    Před 9 dny
    Čevapčiči po česku, tak jak ho připravujeme u nás doma. Balkánské kořeny nezapře, ale dnes už je to spíše český evergreen mezi jídly. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na balkánské kouzlo v každém soustu a uvařte pro svoji rodinu toto oblíbené jídlo - čevabčiči.
     Komentáře
  • Cooky

    Ovocné košíčky s pudinkovým krémem: Sladké potěšení, jako z cukrárny

    Před 9 dny
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na úžasné mini dortíky - tartaletky. A upečte tyto ovocné košíčky s pudinkovým krémem například na dětskou párty, rodinnou oslavu - zmizí rychlostí blesku.
     Komentáře
  • Cooky

    Vaření květáku bez nepříjemného zápachu: Lze mu předejít díky vhodným přísadám

    Před 10 dny
    Květák patří k oblíbeným druhům brukvovité zeleniny. Uplatnění nachází v kuchyni české i zahraniční - určitě znáte vůni, která je spojena s vařením květáku. Pokud vám vadí, zde je postup jak zápachu při vaření předcházet.
     Komentáře
  • Cooky

    Lehký dort s ovocem: Svěží dezert s kakaovým korpusem a krémem z mascarpone

    Před 10 dny
    Prohlédněte si recept s postupem na lehký ovocný dort s kakaovým korpusem a lahodným krémem z mascarpone!
     Komentáře
Reklama