Zavřít

Zdravotnictví a medicína

Karlovarský knedlík: recept, který zvládne opravdu každý. Vyzkoušejte i odlehčenou variantu

Před 2 měsíci
Karlovarský knedlík je rychlá a chutná příloha k omáčkám a pečeným masům, která si získala srdce mnoha českých hospodyněk i šéfkuchařů. Na rozdíl od kynutých těst nevyžaduje složité přípravy a je hotový raz dva. Perfektně se přitom hodí jak k běžnému obědu, tak i na slavnostní tabuli. Během přípravy tohoto typu knedlíku není nutné vůbec čekat na vykynutí těsta. Možná právě proto se těší takové oblibě v restauracích i domácnostech. Je to pokrm, který spojuje tradiční chuť s praktičností. Pokud jste jej ještě nikdy nezkoušeli, věřte, že ho zvládnete levou zadní, třeba podle našeho receptu.
 Komentáře
Reklama