Zavřít

Zdravotnictví a medicína

Nakládaný hermelín: při přípravě dbejte, aby byly všechny suroviny ponořené v oleji

Před 2 měsíci
Hospodský nakládaný hermelín s pivem je oblíbenou kombinací řady lidí, kteří si sem jdou posedět. Jeho kouzlo spočívá v jednoduchosti a spojení různorodých chutí. Kořeněný nálev se snoubí s krémovou texturou hermelínu a vytváří nezaměnitelnou chuť. Nemusíte si ho ovšem dopřávat pouze v nějakém restauračním zařízení, připravit si ho můžete snadno i doma. Jedná se o ryze českou pochoutku. Základem je hermelín, který se nechává marinovat ve směsi oleje, zeleniny a koření. Připravíte-li si domácí nakládaný hermelín, budete mít navíc plnou kontrolu nad tím, jaké suroviny se v něm budou nacházet. Hodí se jako občerstvení na chatu, ale servírovat ho můžete i návštěvě doma.
 Komentáře
Reklama