Buřtguláš recept: tuhle českou klasiku lze uvařit i zdravěji. Místo špekáčků zkuste použít šunku či tofu
Před 1 měsícem
Buřtguláš patří k tradičním pokrmům, které známe hlavně z táborů a prázdnin trávených na chalupě. Kombinace uzeniny, brambor a výrazného paprikového koření je v Česku oblíbená už po desetiletí. A přestože má buřtguláš pověst kalorické a těžké klasiky, s trochou fantazie se dá připravit i ve zdravější a dietnější verzi. Ať už dáváte přednost klasickému buřtguláši, nebo jeho zdravější alternativě, jedná se o jídlo, které dokáže zasytit a chutná jak dospělým, tak i dětem. Pokud byste si rádi připomněli tento legendární pokrm z vašich dětských let, nebo vás prostě jen nenapadá, co připravit k sobotnímu obědu, vyzkoušejte recepty uvedené níže.