Zavřít

Zdravotnictví a medicína

Bramboráky recept: dopřejte svému tělu zdravější alternativu. Místo plotny využijte troubu

Před 27 dny
Je známo, že smažené pokrmy nejsou pro naše zdraví zrovna prospěšné. Důvodem je, že takto připravená jídla obsahují příliš velké množství nezdravých tuků, které mohou mít vliv na rozvoj kardiovaskulárních a dalších potíží. Jedním z takových oblíbených českých smažených jídel je i bramborák. Nebojte se ho vyzkoušet zdravěji, třeba podle našeho receptu. Tradiční recept na bramborákové těsto sám o sobě tuk neobsahuje, nicméně problematické je samotné smažení na sádle nebo oleji. Pokud si však smažené pokrmy nedopřáváte příliš často, jednou za čas určitě neuškodí a tělo si s takto nárazovým vyšším příjmem nezdravých tuků poradí.
 Komentáře
Reklama